Luonnonkosmetiikkaa Lidlistä

 Lidlistä on saanut jo jonkin aikaa edullista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Suurin osa tuotteista on vain hetken aikaa myynnissä tai vaihtuu tietyin väliajoin. Tuotteet myös hieman vaihtelevat myymälöittäin. Vaaleanvihreissä purkeissa on myyty villiruusu ja granaattiomena-sarjaa, mutta ne ovat monessa lidlissä vaihtuneet punaisen värisiin granaattiomena-gojituotteisiin. Hetken aikaa myynnissä oli myös vaaleanpunaisia herkän ihon tuotteita. Näitä saattaa olla vielä muutamia tuotteita joissakin myymälöissä jäljellä. Tämä on harmi, sillä nämä herkän ihon tuotteet vaikuttavat hyviltä ja kokeilemisen arvoisilta.

Itse olen nyt kokeillut lidlistä hoitoainetta, huulirasvaa, ihonpuhdistusvaahtoa ja eri silmänympärysvoiteita. Tällä hetkellä silmänympärysvoiteista on käytössä hellävarainen manteli ja kiinteyttävä villiruusu. Molemmat ovat aika kevyitä ja hajusteettomia. Erityistä kiinteyttävää vaikutusta en ole huomannut, mutta sopii hyvin herkille ja kuiville silmänympäryksille sekä ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi myös nuorille. Lidlin silmänympärysvoiteiden sisällys vaikuttaa myös lupaavalta, sillä tuotteissa on paljon erityisesti erilaisia öljyjä. Puhdistusvaahto tuntuu myös lupaavalta. Sopii herkälle iholle ja puhdistaa myös meikin hellävaraisesti. 

Olen kokeillut myös lidlin granaattiomenahoitoainetta, joka ei kuitenkaan mennyt jatkoon. Menee paremman puutteessa, mutta ei ole omille hiuksille kuitenkaan tarpeeksi hoitava ja tekee ehkä hieman lättänän tuntuiset hiukset. Monet luonnonkosmetiikan hiustuotteet ovat joko liian tahmaiseksi tekeviä tai mietoja "lirumaisia". Hyviä shampoita löytyy kuitenkin helpommin luonnonkosmetiikasta kuin hoitoaineita. Seuraavaksi testiin meneekin wild rose-shampoo Lidlistä. 

Kuvassa Sensitive Eye Cream almond Gentle Care, Eye Cream Wild Rose Firming Eye Care ja Sensitive 3in1 Cleansing Foam 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Halpaa, mutta hyvää ja turvallista kosmetiikkaa

Stressin lievitystä luontaistuotteiden avulla